Treasure the little things in life.



Thursday, February 26, 2015

BUTIK ORCAS the Bag Haven

Shah Alam, Kota Indah Permai. 
This is one of the famous landmarks in in Shah Alam, the Sultan Salahuddin Abdul Aziz Mosque. What I am going to introduce to you in this blogpost today is a bag haven at the Plaza Shah Alam Mall.
 Blogpost ini ditujukan khas peminat setia beg kulit (leather bag). Jika anda berada di Shah Alam, jangan lupa untuk singgah sebentar di Plaza Shah Alam 



       Naik ke tingkat dua untuk menjenguk koleksi-koleksi beg kulit di Butik ORCAS 
       di Plaza Shah Alam
 Di Butik Orcas, pelbagai jenis beg stail pilihan wanita dan lelaki pun ada.
Masuk saja,  I diselubungi bau leather yang kuat. Pengemar beg klit dapat cuci mata di sini dengan banyak beg pilihan.

Kulit Beg untuk stail lelaki pun ada banyak jenis. 
Kalau nak beli hadiah untuk suami dan abang bolehlah consider kat sini. 
Antara beg tangan moden yang terdapat di Butik Orcas. CP jadi model peragakan beg for the day.
CP suka sangat dengan key holder ini.
Inilah beg dalam pelbagai warna di sudut best buy.

Londa Polo, Jenama Beg Kulit dalam pelbagai corak dan warna untuk memenuhi apa jua citarasa dan stail.
 Bagi kaum lelaki, selain beg, tali leher dan  tali pinggang kulit pun ada. Macam one stop shopping bagi wanita dan lelaki. Suami isteri, Abang adik bolehlah shopping bersama.
Teruja Mak berposing dengan beg pilihannya. 
Mak I memang suka beg yang kecil-kecil belaka.
 Mak meneliti pelbagai corak dan warna leather bags yang sedia ada.
Setiap bulan pasti ada stok baru. 
 Long leather purse di Butik Orcas pun cantik juga.
Mana satu yang anda suka?
Klutch pun ada dan merupakan one of the best sellers
CP buat pilihan ini. CP suka dengan motif ala Jepun di sini.
Harap tak nampak macam "auntie" sangat ye.
Beg biru yang mengikut kesesuaian warna pemakaian CP.

 Antara Cufflinks yang dijual

 Beg bagi kanak-kanak kecil pun ada
 Nak pergi melancong? 
Di sini memang semua jenis beg pun ada. 
Bagpack, beg sekolah pun ada
Luggage bag at a very affordable price dan banyak pilihan.
 Ayah CP suka sangat  beg sebegini. Leather bags for men. Stail casual atau business 
Wallet kulit untuk lelaki
 CP nampak macam mak datin ke? Beg ala Datin.
 Lembut sangat kult pada purse yang comel ni.
 At one glance you can memang see so banyak beg pilihan and other leather goods at this shop. So much choices!

So folks, happy shopping! Kalau nak beli beg masa Raya bolehlah singgah di sini.
One stop for all kinds of leather bags.

Butik Orcas terletak di:
Lot S5, 2nd Floor, Plaza Shah Alam,
2, Jalan Tengku Ampuan Zabedah E9/E, Sek 9, 
40100 Shah Alam.
Tel: +603-5510 1448




2 comments :

  1. nice, whats the price range for bags and wallets? any idea?

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete